Vriendenkring

 
In 1983 is, op verzoek van de toenmalige voorzitter Dirk van Dijk, De Vriendenkring opgericht, een supportersvereniging die hand- en spandiensten kon verrichten bij activiteiten van de muziekvereniging. Als de muzikanten op concours waren geweest en terugkwamen in Euterpe, zorgde De Vriendenkring voor een warm ontvangst met een hapje en een drankje. 
 
Daarnaast is er jaren een rommelmarkt georganiseerd om met de opbrengst hiervan de vereniging weer financieel te kunnen ondersteunen. Helaas liep de opbrengst van deze rommelmarkt sterk terug door de opkomst van Marktplaats. In plaats daarvan zijn de boekenmarkten in het leven geroepen, die we elke zomer organiseren tijdens de Lunterse Zomermarkten. 
 
Een greep uit de activiteiten die vandaag de dag regelmatig terugkeren: 
- U vindt ons met een stand tijdens de Winterconcerten, waarbij wij loten verkopen met als doel hiermee weer de vereniging een handje te kunnen helpen. 
- Elk jaar verrassen wij de jeugd met een chocoladeletter met Sinterklaas. 
- Als dde jeugd terug komt van kamp, wachten wij ze bij thuiskomst in Euterpe op met een lekker patatje, waarvan heerlijk gesmuld wordt terwijl de sterke verhalen over tafel vliegen.
 
Wij bestaan nu dus al 30 jaar en verrichten nog steeds met veel plezier hand- en spandiensten met een aantal
trouwe supporters.